Soluții pentru angajarea volumelor

Soluții pentru angajarea volumelor

Soluțiile SHL pentru angajarea volumelor transformă procesul de selecție cu un număr mare de aplicanți punând candidații pe primul loc și oferind recrutorilor cele mai moderne instrumente, caracterizate de obiectivitate, reducând astfel timpul necesar selecției.

Indiferent dacă dorești să înțelegi care este potențialul candidatului, dacă este pregătit pentru un anumit rol sau dacă este potrivit pentru companie, SHL îți poate oferi o soluție ușor de implementat, pentru a te ajuta să obții ceea ce ai nevoie din programul tău de angajare a volumelor.

Începe un proiect cu noi

Soluțiile noastre

Toate soluțiile noastre sunt disponibile pe platforma Talent Central și pot fi utilizate fie separat, fie sub formă de pachet de evaluare.

Evaluări centrate pe rol

Evaluează competențele cele mai relevante pentru poziții specifice cu soluțiile noastre dezvoltate pentru roluri cheie sau adaptează-le nevoilor tale.

Evaluările centrate pe rol utilizează APTA, o măsurare directă a comportamentelor observabile corelate cu performanța, ceea ce a fost demonstrat că reduce managementul impresiei și posibilitatea de falsificare a răspunsurilor.

Află mai multe

Evaluarea aptitudinilor

Evaluează aptitudinile candidaților pentru diferite industrii, precum IT, sănătate, finanțe, vânzări și altele.

Evaluează într-o manieră robustă conceptele tehnice, cunoștințele și aplicarea lor prin peste 200+ teste IT, simulări de coding, abilități lingvistice, aptitudini de business și multe altele.

Află mai multe

Interviuri video

Platforma noastră de intervievare video este mult mai mult decât o conferință telefonică – este concepută pentru a depăși provocările generate de procesul de selecție la distanță.

Soluțiile noastre permit selectarea rapidă a unui număr mare de candidați, iar interviurile noastre live le oferă candidaților o experiență plăcută de evaluare.

Află mai multe

Simplifică-ți procesele de angajare a volumelor

Soluții pentru angajarea volumelor
Asigură-te că grupurile tale de talente dețin abilitățile viitorului

SHL te ajută să identifici abilitățile viitorului care contează cu adevărat pentru succesul afacerii, totodată aliniindu-le cu atenție la locurile de muncă actuale.

Utilizează evaluările și interviurile noastre susținute de știință, toate mapate pe taxonomia competențelor SHL, pentru a evalua atât capacitățile din prezent ale aplicanților, cât și potențialul lor pentru viitor.

Contactează-ne

Soluții pentru angajarea volumelor
O sursă unică de informații despre talente

Obține o perspectivă cuprinzătoare asupra gradului de pregătire a candidaților tăi pentru un anumit rol, potențialul lor de a obține succes în viitor și integrarea în organizație.

Integrează cu ușurință peste 80 de sisteme de urmărire a candidaților de top.

Monitorizează eficacitatea procesului tău de angajare a volumelor printr-un tablou de bord interactiv, în timp real.

Contactează-ne

Soluții pentru angajarea volumelor
Rămâi în contact cu candidații pentru a asigura succesul procesului

Amintește-le constant candidaților de ce compania ta iese în evidență. Prezintă o imagine clară a posturilor și a culturii organizaționale, toate într-o experiență digitală intuitivă, care oferă o perspectivă clară asupra pașilor următori.

Personalizează-ți procesul de angajare a volumelor, oferind feedback imediat, automatizat și personalizat, bazat pe rezultatele evaluării, pentru a oferi conținut valoros fiecărui aplicant, indiferent de rezultatul angajării.

Contactează-ne

Resources

Identify Skills of the Future in your High Volume Hiring

SHL Volume Hiring Demo: Empower Workforce Agility

SHL Volume Hiring Demo: Empower Workforce Agility
Dintre clienții noștrii