Portofoliul evaluărilor SHL

Oferim o gamă largă de cursuri proiectate pentru a sprijii profesioniștii în Resurse Umane.

Certificarea SHL și Serviciile de Training sunt conduse de traineri și consultanți certificați SHL cu scopul de a te ajuta în luarea celor mai bune decizii de management al talentului prin intermediul unor cursuri foarte interactive.

Contactează-ne

Soluțiile noastre

Gama noastră comprehensivă de servicii de training îți oferă o varietate de metode de training pentru sprijinul programelor tale, incluzând sală de clasă virtuală și învățare în mod digital. Oferă acces către cunoștințe critice echipelor tale pentru a se alinia cu strategia organizațională de management al talentului.

Evaluarea personalității și abilităților

În urma parcurgerii acestui training, vei fi certificat să administrezi, interpretezi și să oferi feedback pe baza testelor de abilități și chestionarelor de personalitate.

AFLĂ MAI MULTE

Interviul bazat pe competențe (CBI)

Interviul bazat pe competențe este un curs de certificare interactiv care adresează toate etapele intervievării – de la pregătire la interpretarea rezultelor și la luarea ultimei decizii.

AFLĂ MAI MULTE

Design-ul centrelor de evaluare și dezvoltare

Unele dintre cele mai valide metode de evaluare pentru că ele facilitează obținerea unei perspective de ansamblu a candidatului.

AFLĂ MAI MULTE

Training pentru evaluatori

Experții HR responsabili de talente influențează deciziile și nu sunt persoane care primesc.

AFLĂ MAI MULTE

Personalitatea și abilitățile în practică

Importanța certificării evaluării personalității și abilităților la un nivel practic.

AFLĂ MAI MULTE

Dintre clienții noștrii