Evaluarea personalității și abilităților

Evaluarea personalității și abilităților

În urma parcurgerii acestui training, vei fi certificat să administrezi, interpretezi și să oferi feedback pe baza testelor de abilități și chestionarelor de personalitate precum Chestionarul de Personalitate Ocupațională și suita Verify de măsurare a abilităților cognitive.

Programează-te acum

Cui îi este adresat training-ul?

Profesioniștilor în recrutare și selecție în vederea evaluării mai eficiente a abilităților și personalității candidaților.

Profesioniștilor HR care doresc să își consolideze obiectivitatea evaluării talentelor folosind metode psihometrice valide.

Beneficii
 • Obții o calificare BPS recunoscută la nivel internațional.
 • Înveți cele mai bune tehnici practice folosind instrumente premiate.
 • Înveți de la experți dedicați și traineri experimentați.
 • Accesezi resursele înainte, în timpul și după curs.
 • Primești feedback în timp real.
 • Accesezi materialele online.
Subiecte abordate
 • Introducere în psihometrie: care sunt beneficiile unei evaluări psihometrice într-un context de business?
 • Cum să definești cerințele jobului din punct de vedere al competențelor?
 • Ce instrumente psihometrice există și cum să îl alegi pe cel mai potrivit nevoilor tale?
 • Chestionarul de personalitate OPQ32 și testele de măsurare a abiliăților cognitive Verify – cum sunt interpretate și cum ne pot ajuta în prezicerea impactului pe viitor?
 • Cum să calculezi Return On Investment?

Evaluarea personalității și abilităților

Componentele cursului
Activităție premergătoare cursurilor

Materialele online conțin informațiile de bază și cele mai bune practici din industrie care vor reprezenta fundația învățării tale.

Învățare directă în clasă

Are loc pe parcursul a două zile și include teorie și exerciții tip studiu de caz care îmbunătățesc învățarea.

Sprijin ulterior

Conform OPQ32, învățarea online, atelierele de lucru și instrumentele de sprijin ajută în consolidarea înțelegii și încrederii în administrarea OPQ.

 

Contactează-ne

ACREDITARE The British Psychological Society

Cursul de evaluare a personalității și abilităților cognitive oferă certificare corespunzătoare standardelor internaționale ale testării profesionale: un certificat de competențe pentru utilizarea testelor de abilități (nivel A) și testelor de personalitate (nivel B) ale Asociației Psihologice Britanice.

The British Psychological Society promovează excelența și etica în știință, educația în practica aplicată a psihologiei. Fiind un membru al acestei societăți este o dovadă de status profesional și reflectă aspirațiile psihologilor în reprezentarea celor mai înalte standarde profesionale.

ACREDITARE Federația Europeană a Asociațiilor Psihologilor (EFPA)

EFPA este federația lider ale asociațiilor naționale ale psihologilor. Organizează un forum pentru cooperare europeană în domenii precum training academic, practică psihologică și cercetare. La momentul actual, 34 de țări europene fac parte din EFPA și adună aproximativ 200,000 de psihologi, printre care practicieni, psihologi academici și cercetători.

Dintre clienții noștrii