Soluții manageriale

Soluții manageriale

Managerii sunt cel mai important factor în obținerea succesului în cadrul companiei tale.

Ei ar trebui să fie priviți ca oameni care îi motivează pe alții, care știu cum să elaboreze și să pună în aplicare o strategie în pași de acțiune. Totodată, aceștia știu să recunoască abilitățile și competențele esențiale pentru ca cineva să se integreze în organizație, nu numai în echipă.

Începe un proiect cu noi

Soluțiile noastre

Toate soluțiile noastre sunt disponibile pe platforma Talent Central și pot fi utilizate fie separat, fie sub formă de pachet de evaluare.

Centre de evaluare și de dezvoltare virtuale

Candidații reprezintă mai mult decât CV-ul lor. Îi poți aduce într-un mediu care le va testa abilitățile cognitive și stilul de management, asigurând astfel un grad ridicat de predictibilitate a performanței lor profesionale viitoare.

Află mai multe

Evaluarea personalității – OPQ32

Evaluează preferințele comportamentale ale angajaților tăi, punctele lor forte și ariile de dezvoltare, pentru a prezice succesul lor în anumite roluri.

Află mai multe

Interviuri video – live și la cerere

Platforma noastră de interviuri video este mult mai mult decât o conferință telefonică – este concepută pentru a depăși provocările generate de procesul de selecție la distanță. Soluțiile noastre permit selectarea rapidă a unui număr mare de candidați, iar interviurile noastre live oferă o experiență plăcută de evaluare candidaților selectați.

Află mai multe

Teste de judecată situațională pentru manageri

Evaluează acei manageri care au competențele și abilitățile cheie necesare pentru a face față provocărilor organizaționale și a gestiona talentele într-un mod care să îmbunătățească performanța organizației tale.

Află mai multe

Soluții manageriale

Selecția managerială este esențială pentru succesul afacerii.

Organizațiile iau adesea decizii neinformate de angajare și promovare. Fiecare manager ineficient poate costa o companie de trei ori salariul lui. SHL înțelege știința din spatele recrutării de succes a managerilor și te poate ajuta să angajezi cele mai promițătoare talente.

Diversitatea managementului conduce la rezultate mai bune în afaceri.

Echipele cu diversitate de gen și incluzive depășesc cu 50% echipele mai puțin incluzive. Cu toate acestea, doar 10% dintre funcțiile de conducere din corporații sunt ocupate de femei din grupuri minoritare.
Perspectivele obiective SHL asigură angajarea sau promovarea unui talent managerial divers, de calitate superioară, care aduce noi perspective productive.

Managerii buni optimizează rezultatele echipelor.

Un manager eficient îmbunătățește implicarea echipei, angajamentul și rezultatele acesteia. Managerii performanți pot crește performanța companiei cu 26%. Angajează cu ajutorul metodelor bazate pe știință manageri grozavi cu capacitatea de a conduce, mai degrabă decât să te bazezi doar pe CV-uri sau pe realizările anterioare.

Contactează-ne

Evaluarea Managerilor

Persoanele care posedă competențele și abilitățile necesare pentru a fi manageri excepționali contribuie la organizații în diverse feluri. Cercetările au evidențiat atât faptul că managerii de succes pot crește performanța unei organizații cu până la 26%, cât și faptul că managerii ineficienți sunt unul dintre principalele motive pentru care angajații părăsesc organizația.

Cercetările SHL au constatat că 82% dintre organizații nu reușesc să implementeze un program de recrutare de succes și să rețină managerii de succes. Prin urmare, te sfătuim să abordezi selecția managerilor prin următorii pași:

  • Stabilește standarde de succes pentru managerii tăi încă de la început;
  • Identifică proactiv talentele din compania ta;
  • Simplifică-ți alegerea cu soluții psihometrice bazate pe știință;
  • Impresionează candidații oferindu-le o experiență pozitivă.

Tehnologia SHL oferă candidaților o experiență interactivă pe tot parcursul procesului de selecție și oferă feedback valoros. Platforma noastră Talent Central, care este o bază unică a tuturor instrumentelor psihometrice SHL, este ușor de utilizat și, la fel ca evaluările noastre, este concepută ținând cont de utilizator. De asemenea poate fi integrată cu sistemele tale interne.

Dintre clienții noștrii