Dezvoltarea liderilor în mediul de afaceri

Dezvoltarea liderilor în mediul de afaceri

Organizațiile vor eșua fără lideri care promovează colaborarea.

Lumea s-a schimbat pentru angajatori, iar acest lucru a avut un impact semnificativ asupra mediului de leadership. Liderii au acum mai mulți stakeholderi de consultat, responsabilități sporite și echipe mai dispersate geografic. Cum arată un lider modern astăzi și cum poate avea succes în noul nostru mediu de lucru hibrid?

Începe un proiect cu noi

Cele trei trăsături ale unui lider de succes

În ceea ce privește știința gestionării leadership-ului, SHL se bazează pe un studiu global realizat pe baza a peste 1.650 de manageri, lideri și manageri de resurse umane. Am determinat că liderii de succes în mediul de lucru hibrid au trei caracteristici critice: o combinație de abilități de leadership network, tranzacționale și transformaționale.

Leadership-ul tranzacțional
Lideri care pot respecta strategia companiei. Aceștia pot analiza, adapta, sprijini, coopera, organiza și livra rezultate.

Leadership-ul transformațional
Lideri care stabilesc cursul lucrurilor și inspiră schimbarea. Aceștia sunt foarte buni la crearea și conceptualizarea ideilor, în ceea ce privește interacțiunea și prezentarea, precum și la conducerea și luarea deciziilor.

Network Leadership
Lideri care pot construi echipe aliniate, axate pe scop, interconectate și pline de energie. Aceștia lucrează împreună pentru a crea echipe extrem de angajate, concentrate atât pe performanța lor imediată, cât și pe performanța întreprinderii în ansamblu.

Programul de dezvoltare al liderilor de afaceri în acțiune

În lumea de astăzi a locurilor de muncă la distanță și hibride, liderii au nevoie de abilitățile necesare pentru a aduce împreună angajații și organizația în ansamblul ei, cu o cultură și un scop comun.

Soluția SHL pentru dezvoltarea liderului în întreprindere identifică lacunele critice în abilitățile necesare și vizează dezvoltarea liderilor. Aceasta îi spirjină pe lideri să creeze echipe performante, informate, angajate, aliniate și axate pe scop.

 

Introducerea științei în dezvoltarea leadership-ului

Dezvoltarea liderilor în mediul de afaceri
Descoperă ariile de dezvoltare critice în abilitățile de leadership

Evaluează performanța și potențialul leadership-ului utilizând Chestionarul de Personalitate Ocupațională (OPQ) și Feedback-ul 360°.

Află mai multe

Dezvoltarea liderilor în mediul de afaceri
Perspective imediate pentru alinierea investițiilor

Platforma SHL aplică știința leadership-ului la datele colectate din evaluări, evidențiind nevoile critice de dezvoltare individuale și de grup. Acestea sunt furnizate imediat într-un panou de bord în timp real, cu descompuneri detaliate ale punctelor forte și ariilor de dezvoltare în ceea ce privește cele trei caracteristici critice ale liderilor.

Află mai multe

Dezvoltarea liderilor în mediul de afaceri
Sprijină liderii să fie implicați în procesul personal de dezvoltare

După finalizarea evaluărilor, participanții primesc imediat rapoarte personalizate automate, care vizează strategic dezvoltarea lor – se promovează implicarea fiecăruia în obținerea de rezultate pozitive.

Află mai multe

Dintre clienții noștrii