Managementul talentului

Obține perspective obiective și acuratețe de neegalat în fiecare decizie de management al talentelor.

Strategia de afaceri a oricărei organizații este eficientă doar în măsura în care angajații organizației sunt pregătiți să o implementeze. De aceea, este important ca organizațiile să aibă o înțelegere a angajaților lor, a punctelor lor forte și a nevoilor de dezvoltare. Știința și analiza resurselor umane, sprijinite de o singură sursă de date polivalente nu au fost niciodată mai aproape.

Vorbește cu experții nostrii

Soluțiile noastre

Talent Mobility

Cea importantă constantă în business-ul unei organizații este schimbarea. Abilitatea unei organizații de a fi prima care se adaptează la schimbările majore se rezumă la definirea precisă a talentelor angajaților, mobilitatea în cadrul organizației și gestionarea eficientă a contextelor de afaceri.

AFLĂ MAI MULTE

Talent Audit

O strategie nu funcționează atunci când nu ai talente pentru a o implementa. Identifică zonele în care ai nevoie de colegii cei mai buni pentru a răspunde provocărilor. Evaluează talentele din compania ta în funcție de rezultatele dorite în afaceri și identifică locurile în care este nevoie de noi competențe și dezvoltare.

AFLĂ MAI MULTE

Competency Fit

Dezvoltă și păstrează talentele cheie ale organizației tale. Soluția Competency Fit a SHL combină știința și tehnologia pentru a simplifica procesul de colectare, analiză și vizualizare a datelor despre persoane la scară largă, deschizând strategia ta de gestionare a talentelor în afara acelor niveluri de leadership de top.

AFLĂ MAI MULTE

Dezvoltarea liderilor în mediul de afaceri

Soluția SHL pentru dezvoltarea liderului în companie identifică lacunele critice în abilitățile necesare și vizează dezvoltarea liderilor. Aceasta îi spirjină pe lideri să creeze echipe performante, informate, angajate, aliniate și axate pe scop.

AFLĂ MAI MULTE

HiPos

Modelul HIPO dezvoltat de SHL se bazează pe ani de studiere a angajaților și a programelor pentru angajați cu potențial ridicat pentru a identifica factorii critici care determină succesul acestora in organizatie.

AFLĂ MAI MULTE

Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii pune multă presiune asupra profesioniștilor din HR. Este important pentru ei să știe să identifice diferite talente gata să facă față provocărilor actuale și celor viitoare în cadrul unor poziții înalte.

AFLĂ MAI MULTE

Dintre clienții noștrii