Talent Audit

Talent audit

O strategie nu funcționează atunci când nu ai talente pentru a o implementa.

Identifică zonele în care ai nevoie de colegii cei mai buni pentru a răspunde provocărilor. Evaluează talentele din compania ta în funcție de rezultatele dorite în afaceri și identifică locurile în care este nevoie de noi competențe și dezvoltare.

Începe un proiect cu noi

De ce să folosești soluțiile SHL pentru Talent Audit?

Pe măsură ce schimbările în direcția strategică a organizațiilor devin tot mai frecvente, mai puțin previzibile și mai digitalizate, este necesar să monitorizezi cerințele și nevoile angajațiilor și să verifici dacă echipele actuale înțeleg noile cerințe și așteptări care apar în momentul implementării unui nou model de afaceri.

Cercetările arată că doar 39% dintre organizații înțeleg potențialul propriilor angajați. Prin urmare, soluția SHL pentru Talent Audit este concepută pentru a oferi o imagine clară asupra abilităților actuale ale angajaților tăi, din perspectiva strategiei și a nevoilor viitoare.

Evaluarea se realizează prin intermediul soluțiilor SHL riguroase, predictive și dovedite, care combină o abordare obiectivă și orientată către mobile cu informații despre abilitățile angajațiilor pe o singură platformă – Talent Central. Aceasta oferă diferite tipuri de analize de date, astfel încât să poți alinia ușor angajații cu strategia ta de afaceri.

Metodologie recunoscută la nivel global
Obține informații despre adevăratul potențial al angajaților prin metode obiective, bazate pe cercetare și pe experiența de peste 40 de ani în proiectarea soluțiilor de evaluare.

Instrumente de predicție unice în piață
Un portofoliu extins și diversificat de instrumente și rapoarte de evaluare a talentelor, combinate cu o prezentare vizuală care oferă în mod colectiv o perspectivă completă asupra acțiunilor pentru gestionarea strategiei de atingere a obiectivelor de îmbunătățire a performanței organizaționale.

Perspectivă externă
O perspectivă globală și externă asupra angajaților care îți permite să îți creezi o imagine clară asupra talentului existent în organizația ta și care te va ajuta să iei decizii eficiente privind investițiile în dezvoltarea angajațiilor.

Our Science at Your Fingertips

Talent Audit
Personalitatea

Evaluează stilul comportamental preferat al angajaților tăi, punctele lor forte și ariile care necesită dezvoltare pentru a prezice succesul lor în rolurile specifice.

Află mai multe

Talent Audit
Motivația

Identifică factorii care îi motivează pe angajații tăi, precum și cei care influențează reducerea productivității și performanța scăzută.

Află mai multe

Talent Audit
Abilitățile cognitive

Evaluează raționamentul și abilitatea cognitivă de a lucra cu informații a angajaților tăi.

Află mai multe

Talent Audit
Centru de evaluare și dezvoltare virtual

Evaluează talentul în mod remote folosind o platformă special concepută în acest scop, prin intermediul simulărilor care reflectă situații reale și probleme tipice pentru mediul de afaceri. Obține o înțelegere mai bună cu privire la performanța angajaților tăi.

Află mai multe

Feedback 360°

Colectează feedback de la mai mulți evaluatori și ia cea mai bună decizie folosind perspective multiple.

Află mai multe

Dintre clienții noștrii