Talent Mobility

Talent mobility

Cea importantă constantă în business-ul unei organizații este schimbarea.

Abilitatea unei organizații de a fi prima care se adaptează la schimbările majore se rezumă la definirea precisă a talentelor angajaților, mobilitatea în cadrul organizației și gestionarea eficientă a contextelor de afaceri. Variabila care produce cele mai multe schimbări este contextul.

Începe un proiect cu noi

Utilizarea unui volum mare de date pentru a lua decizii eficiente în managementul talentelor nu este un proces unidirecțional. De obicei, acest lucru implică înțelegerea a ceea ce este necesar imediat, care sunt nevoile pe termen lung ale afacerii, diferența dintre obiectivul afacerii și talentul implicat în atingerea acestuia și cât de repede trebuie rezolvată această diferență. Cu alte cuvinte, este un proces bidirecțional.

Doar 12% dintre lideri raportează că funcțiile lor în cadrul organizației utilizează eficient datele despre talente pentru alua decizii de afaceri informate și de succes

Aproximativ 50% dintre persoanele din afara funcției de management al resurselor umane cred că pot folosi analizele datelor despre talente pentru a influența schimbarea.

53% spun că analiza datelor despre talente îi ajută să ia decizii.

Modalitatea tradițională de evaluare a talentelor dintr-o companie și de determinare a celor pregătiți pentru promovare este o sarcină provocatoare..

Elementele subiective precum intuiția sau relațiile cu managerii și experiența profesională a cuiva nu susțin decizii bazate științific referitoare la cine dintre talente este pregătit pentru cele mai mari provocări. Aceasta poate duce la o selecție redusă a managerilor de calitate, rezultate slabe și scăderea implicării angajaților.

Hire for Skills of the Future,
at Scale

Contactează-ne

Talent Mobility

SHL MOBILIZE

Soluția noastră Mobilize a fost distinsă cu un premiu prestigios de către Societatea de Psihologie Industrială și Organizațională pentru anul 2021. Ceea ce diferențiază SHL Mobilize de alte metode tradiționale este comprehensiunea cunoștințelor despre potențialul actual sau ascuns:

Potențial ridicat
Alinearea strategică
Planificarea succesiunii
Fuziuni și achiziții

Toate răspunsurile despre un program eficient de talent mobility într-o singură platformă.

Ce îți oferă platforma noastră de Talent Mobility?
  • Poți utiliza platforma noastră centralizată pentru a evalua și obține informații care să te ajute la implementarea în mod eficient a unui program de mobilizare a talentelor în compania ta.
  • Ia cele mai bune decizii posibile în ceea ce privește oamenii, folosind practici de top bazate pe dovezi științifice și talent analytics reglememnate la nivel mondial.
Analiza datelor despre talente fără utilizarea foilor de calcul

Analiza datelor despre talente poate fi simplificată și nu trebuie să o faci singur. SHL Mobilize este cea mai puternică unealtă de Talent Analytics disponibilă în prezent, care poate fi utilizată în regim self-service. Folosește-o pentru a diminua deciziile luate pe baza presupunerilor și a prejudecăților.

Contactează-ne

Știința SHL la dispoziția ta

Date despre oameni valabile nu doar pentru planificarea forței de muncă

Colectează date despre talente în orice frecvență, moment și nivel. Utilizează datele din evaluările candidaților noi de succes, din inițiativele de dezvoltare personală ad-hoc sau din proiectele programate la nivelul întregii companii.

Contactează-ne

Analiza în timp real a forței de muncă

O singură sursă de date pentru a susține toate deciziile de gestionare a talentelor în contextele de afaceri în dezvoltare. Informațiile practice sunt furnizate prin tablouri de bord de analiză a forței de muncă ușor de interpretat.

Contactează-ne

Inspiră și susține creșterea

Stimulează implicarea angajaților și aliniază dezvoltarea lor la strategia de afaceri. Rapoartele automatizate și personalizate sunt accesibile angajațiilor pentru a fi implicați în procesul de dezvoltare.

Contactează-ne

Analiza datelor despre talente fără utilizarea foilor de calcul

Utilizează soluția Mobilize pentru analiza datelor despre talente prin metode susținute de practicile științifice, pentru a sprijini deciziile care privesc:

  • Competency Fit
  • Planificarea succesiunii
  • Identificarea potențialului cel mai ridicat
  • Sales Transformation
  • Dezvoltarea liderilor în mediul de afaceri

Contactează-ne

Soluția Mobilize pentru analiza datelor

Evaluează forța de muncă prin metode precise și predictive

Ne ocupăm de crearea unor suite de modalități de evaluare care folosesc tehnologia pentru a depăși orice provocări de mobilitate internă. Parametrii pe care îi folosim în crearea modalităților de evaluare includ:

Personalitatea – Evaluează preferințele comportamentale ale angajaților pentru a ajuta la prezicerea succesului într-un anumit rol.

Motivația – Descoperă ceea ce motivează sau împiedică performanța fiecărei persoane în parte.

Abilitățile cognitive – Evaluează raționamentul, logica și abilitatea angajaților de a lucra cu informații.

Experiența – Adună date despre experiența de evaluare pentru a îmbunătăți acuratețea strategiei de mobilitate a talentelor.

Evaluează o singură dată pentru a obține informații

Identifică potențialul crescut – descoperă acele persoane care au dorința, capacitatea și implicarea necesară pentru a reuși.

Optimizarea echipelor pentru alinierea strategică – Evidențiază nevoile de dezvoltare în cadrul echipelor și acționează în vederea satisfacerii lor.

Îmbunătățește procesul de planificare a succesiunii – Construieste succesiunea talentelor și descoperă talentele ascunse.

Sprijină transformarea și design-ul organizațional – Ai grijă de talente pe măsură ce oportunitățile și provocările se schimbă.

Talent Mobility
Creează entuziasm și implicare, care conduc la rezultate

Ajută angajații să-și atingă potențialul prin rapoarte de dezvoltare automate și personalizate, aliniate la strategia companiei.

Înarmează-ți echipele de recrutare cu agilitatea de care au nevoie pentru a răspunde la orice întrebare de mobilitate.

Oferă încredere liderilor că resursele interne pot naviga cu succes prin orice provocări viitoare.

Dintre clienții noștrii