Soluții pentru absolvenți

Soluții pentru absolvenți

Poți identifica cei mai buni absolvenți cu ajutorul soluțiilor SHL care evaluează cu precizie potențialul, măsura în care un candidat se potrivește într-o anumită poziție sau organizație și capacitatea acestuia de a contribui la atingerea obiectivelor organizaționale.

Începe un proiect cu noi

Soluțiile noastre

Toate soluțiile noastre sunt disponibile pe platforma Talent Central și pot fi utilizate fie separat, fie sub formă de pachet de evaluare.

Evaluări centrate pe rol pentru absolvenți

Identifică absolvenții cu potențialul pentru succes, care își vor crește și își vor dezvolta talentul în cadrul organizației tale.

Află mai multe

Teste de abilități cognitive – Pachetul Verify

Identifică acele talente cu capacitate ridicată de rezolvare a problemelor și gândire critică dezvoltată cu ajutorul testelor noastre de abilități cognitive.

Află mai multe

Interviuri video – live și la cerere

Selectează rapid candidații cu ajutorul interviurilor noastre la distanță, desfășurate la cerere și permite-le să-și expună cât mai bine abilitățile în cadrul interviurilor video live.

Află mai multe

Centre online de evaluare și de dezvoltare

Conturează-ți o perspectivă asupra modului în care candidații rezolvă sarcinile tipice pentru locul lor de muncă și evaluează nivelul de potrivire a acestora într-o poziție sau un rol profesional prin intermediul competențelor care sunt esențiale pentru obținerea performanței.

Află mai multe

Teste de judecată situațională pentru absolvenți

Evaluează stilul comportamental al candidatului în situații tipice de afaceri folosind un test de judecată situațională conceput din perspectiva competențelor importante pentru absolvenții cu experiență profesională limitată.

Află mai multe

De ce este important să abordăm evaluarea absolvenților într-un manieră diferită?

Selecția absolvenților este o provocare atât pentru candidați, cât și pentru companiile în care vor lucra. În primul rând, reprezintă un grup cu experiență profesională limitată, ceea ce înseamnă că este dificil să iei o decizie informată cu privire la comportamentul lor în cadrul mediului de lucru și să prezici performanța lor viitoare. De aceea, SHL a conceput evaluări specifice pentru absolvenți, care le oferă o experiență de evaluare pozitivă și îi familiarizează într-o manieră adecvată cu așteptările asociate postului și cu brand-ul, valorile și cultura ta organizațională.

Absolvenții din prezent au așteptări ridicate în raport cu procesul de selecție și sunt de două ori mai dispuși să accepte o ofertă dacă simt că au fost evaluați într-un mod obiectiv și echitabil. Având în vedere acest lucru, abordarea noastră constă în interacțiuni semnificative cu echipa ta, care le permit absolvenților să înțeleagă cerințele postului prin intermediul unor situații autentice, potrivindu-se cu acestea în cel mai bun mod cu putință. Acest lucru este posibil chiar și într-un mediu virtual, cu ajutorul evaluărilor noastre și prin intermediul interviurilor online, desfășurate pe o platformă concepută special pentru acestea, cu posibilitatea de feedback video personalizat pentru fiecare candidat în parte.

Contactează-ne

Dintre clienții noștrii