Achiziția de Talente

Recrutarea și selecția candidaților care se potrivesc nu numai unui anumit rol, ci și culturii organizaționale din compania ta reprezintă o adevărată provocare. Organizațiile pot identifica talentele cu ajutorul soluțiilor SHL, care se evidențiază prin obiectivitatea lor și prin faptul că sunt ghidate de știință, bazându-se pe factorii de succes determinați anterior.

Contactează-ne

Soluțiile noastre

Soluții pentru absolvenți

Poți identifica cei mai buni absolvenți cu ajutorul solutiilor SHL care evaluează cu precizie potențialul, măsura în care un candidat se potrivește într-o anumită poziție sau organizație și capacitatea acestuia de a contribui la atingerea obiectivelor organizaționale.

AFLĂ MAI MULTE

Soluții tehnice

Angajare rapidă pentru roluri tehnice, corectă și precisă! Fiind una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din lume, cursa pentru talentele de top în IT reprezintă o provocare majoră în procesul de selecție și recrutare, precum și menținerea acestora în cadrul companiei.

AFLĂ MAI MULTE

Soluții manageriale

Managerii ar trebui să fie priviți ca oameni care îi motivează pe alții, care știu cum să elaboreze și să pună în aplicare o strategie în pași de acțiune. Totodată, aceștia știu să recunoască abilitățile și competențele esențiale pentru ca cineva să se integreze în organizație, nu numai în echipă.

AFLĂ MAI MULTE

Soluții pentru angajarea volumelor

Soluțiile SHL pentru angajarea volumelor transformă procesul de selecție cu un număr mare de aplicanți punând candidații pe primul loc și oferind recrutorilor cele mai moderne instrumente, caracterizate de obiectivitate, reducând astfel timpul necesar selecției.

AFLĂ MAI MULTE

Dintre clienții noștrii