Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii pune multă presiune asupra profesioniștilor din HR.

Este important pentru ei să știe să identifice diferite talente gata să facă față provocărilor actuale și celor viitoare în cadrul unor poziții înalte. Puterea contextului în acest caz se reflectă în reducerea riscului ca succesorul să nu poată răspunde provocărilor poziției superioare și în creșterea eficienței care duce la o productivitate mai mare a organizației atunci când profilul de succes pentru o poziție superioară este creat în raport cu provocările unice specifice rolului și cu un set relevant de competențe.

Începe un proiect cu noi

Folosește-te de context pentru a asigura succesul liderului

Confruntându-se cu incertitudinea, companiile trebuie să fie constant pregătite să facă față noilor provocări și să creeze planuri eficiente, în ciuda faptului că au o țintă în mișcare.

SHL a descoperit că potrivirea capacității, potențialului și experienței unui lider la contextul unui rol crește acuratețea deciziilor de planificare a succesiunii de 4 ori și identifică liderii care vor avea o performanță cu 22% mai bună în medie.

Citește cea mai recentă carte electronică a noastră și integrează agilitatea în cadrul planurilor tale de succesiune.

Descarca cartea electronică gratuit!

Vezi Planificarea Succesiunii gândită de SHL în acțiune

Într-o lume incertă, a avea capacitatea de a identifica și plasa lideri eficienți, pe baza contextului situației și pieței tale, este un avantaj strategic uriaș.

Viitorul este incert, dar poți fi agil în raport cu potențialii succesori, planificând diferite scenarii.

Procesul de planificare a succesiunii propus de SHL aduce acuratețe, diversitate, agilitate și viteză în luarea deciziilor cu ajutorul științei și tehnologiei oamenilor de top la nivel mondial.

Contactează-ne

Ține cont de știința contextului în planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii
Găsește succesorii perfecți

Colectează date despre abilități, potențial și experiență folosind chestionarul de personalitate ocupațională (OPQ) și un sondaj privind experiențele lor profesionale. Participanții sunt evaluați instantaneu de știința încorporată pe platforma SHL, oferindu-ți informații imediate și sugestii aliniate.

CONTACTEAZĂ-NE

Planificarea succesiunii
Agile Succession și planificarea scenariilor de leadership

Ocupă rapid rolurile cu informații în timp real. Definește cu ușurință contextele unui rol, selectează potențialii succesori și descoperă cine este cel mai probabil să aibă succes în acel rol.

Alternativ, integrează agilitatea în managementul succesiunii prin explorarea liderilor cel mai bine potriviți în mai multe scenarii.

CONTACTEAZĂ-NE

Planificarea succesiunii
Oferirea de beneficii la nivelul întregii organizații

Angajații beneficiază de rapoarte de dezvoltare automate și personalizate, pregătite imediat, și sunt sprijiniți cu sugestii de carieră agile pentru rolurile în care vor prospera.

Departamentul de Resurse Umane beneficiază de decizii fiabile și corecte pe care le pot lua rapid la nivel intern, printr-o perspectivă obiectivă în timp real – toate susținute de limbajul afacerii și de date.

Conducerea beneficiază de ocuparea internă a posturilor de conducere – cu încredere, cu o cheltuială mai mică și într-un timp mai scurt – minimizând perturbările.

CONTACTEAZĂ-NE

Dintre clienții noștrii