Soluții tehnice

Soluții tehnice

Angajare rapidă pentru roluri tehnice, corectă și precisă!

Fiind una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din lume, cursa pentru talentele de top în IT reprezintă o provocare majoră în procesul de selecție și recrutare, precum și menținerea acestora în cadrul companiei.

Începe un proiect cu noi

Soluțiile noastre

Toate soluțiile noastre sunt disponibile pe platforma Talent Central și pot fi utilizate fie separat, fie sub formă de pachet de evaluare.

Evaluări competențe tehnice

Crește eficiența evaluării competențelor tehnice cu o experiență accesibilă în timp real și economisește timpul managerilor, astfel încât aceștia să poată structura mai ușor procesele de selecție complexe din industria IT, oferind în același timp o experiență pozitivă candidaților cu ajutorul instrumentelor SHL pentru evaluarea competențelor tehnice în industria telefoniei mobile, front-end, back-end, data science și multe alte domenii.

Află mai multe

Interviuri video – scriere de cod

Crește-ți șansele de a găsi talente prin extinderea gamei tehnice și fără a compromite calitatea codului cu soluțiile SHL.

Smart Interview cu sistem de evaluare bazat pe inteligența artificială cu ajutorul căruia poți evalua în mod constant mii de candidați în câteva minute, cu posibilitatea interviurilor tehnice sau a interviului video inteligent care permite evaluarea cunoștințelor candidaților în peste 50 de limbaje de programare în timp real.

Află mai multe

Simulări – Scriere de cod

Evaluările noastre ale aptitudinilor de programare sunt automatizate de tehnologia inteligenței artificiale, standardizate și disponibile pentru mai multe roluri tehnice, de la DevOps și designeri front-end până la data science, full stack și multe altele.

Află mai multe

Simplifică-ți angajarea pentru rolurile tehnice

Soluții tehnice
Automatizează evaluările și interviurile tehnice în peste 50 de limbaje de programare

Accelerează procesul de angajare furnizând toate evaluările și interviurile pe o singură platformă, oferindu-le candidaților sentimentul că dețin controlul asupra propriei călătorii de selecție. Apoi utilizează evaluarea automată pentru a economisi timp și pentru a le oferi managerilor rezultate obiective.

Contactează-ne

Soluții tehnice
Crește volumul de angajare cu până la 45%

Evaluările tehnice SHL sunt concepute pentru a sprijini incluziunea. Echipele de recrutare pot îmbunătăți consistența selecției și pot reduce erorile cu ajutorul a peste 500 de întrebări pre-configurate.

Păstrează mai mulți candidați buni în cadrul procesului de angajare cu metode de scorare bazate pe inteligența artificială, care evaluează și punctează automat codul ce nu este compilabil, pentru corectitudinea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor, reducând falsele negative. Cel mai recent studiu al SHL a dezvăluit că randamentul este mai mare pentru candidatele de sex feminin.

Contactează-ne

Soluții tehnice
Ia decizii de angajare eficiente, bazate pe date

Angajează cu încredere dezvoltatori de software utilizând rezultate clare și ușor de accesat ale evaluărilor. Fie în platforma noastră, fie prin propriul tău sistem (ATS).

Utilizează supravegherea automată, inclusiv blocarea și identificarea comportamentelor de înșelăciune, pentru a reduce falsele pozitive și pentru a îmbunătăți încrederea în recomandările bazate pe scorurile evaluărilor tehnice.

Contactează-ne

Provocările din tech

Cum să faci față cererii din industria IT?

Soluția este de a oferi candidaților o experiență impresionantă în timpul procesului de selecție. Pe măsură ce lumea IT evoluează și apar constant noi tehnologii, nu mai este suficient să cauți abilități tehnice remarcabile la candidați, ci este necesar să îi evidențiem pe cei care dau dovadă atât de agilitate, cât și de abilități non-tehnice.

Metodologia SHL folosește tehnologia predictivă AI care evaluează nu numai calitatea codului, ci și corectitudinea lui logică, astfel încât să poți înțelege mai bine modul de gândire al candidatului. Tehnologia menționată te poate sprijini în selecția și evaluarea talentelor din industria IT.

92% dintre candidații din industria IT iau în considerare două sau mai multe oferte în timpul procesului de selecție.

Contactează-ne

Iată soluția de angajare tehnică SHL în acțiune

Platforma de angajare SHL ajută echipele de recrutare și managerii să evalueze și să intervieveze dezvoltatorii de software pentru o selecție rapidă și de încredere a talentelor. Colaborează cu SHL pentru a face oferte candidaților externi și interni mai rapid ca niciodată printr-un proces de evaluare corect și precis.

Dintre clienții noștrii