Competency Fit

Competency Fit

Revizuirea talentelor: Dezvoltă și păstrează talentele cheie ale organizației tale.

Măsoară și obține informații despre competențele întregii tale organizații.

Începe un proiect cu noi

Încetinește plecarea oamenilor din organizația ta

Pentru mulți, gestionarea talentelor și planificarea forței de muncă s-au concentrat tradițional pe leadership și talentele de top. Fie că este vorba despre ROI-ul perceput sau de lipsa tehnologiei pentru a susține o revizuire a talentelor la nivelul întregii organizații, acest lucru poate duce la probleme legate de mobilitatea internă, diversitate și retenție.

Cu unul din cinci oameni care și-au dat demisia în 2022, criza de talente trebuie rezolvată în profunzime în cadrul organizației. Citește eBook-ul nostru pentru o abordare nouă.
Descarca eBook-ul nostru gratuit!

Managementul talentului pentru toți

Acum este mai important ca niciodată să revizuiești și să ințelegi talentele din organizația ta: cum să le identifici, unde sunt lacunele și cum pot oamenii să se dezvolte.

Soluția Competency Fit a SHL combină știința și tehnologia pentru a simplifica procesul de colectare, analiză și vizualizare a datelor despre persoane la scară largă, deschizând strategia ta de gestionare a talentelor în afara acelor niveluri de leadership de top.

Datele despre talente sunt vizualizate și analizate în conformitate cu Sistemul Universal de Competențe (Universal Competency Framework – UCF) – un singur cadru de competențe care oferă o bază rațională, consecventă și practică pentru înțelegerea comportamentului oamenilor la locul de muncă.

Descărcați acest document de informare pentru a înțelege cum a fost construit UCF, avantajele utilizării unui model pentru competențe și cum să evaluați oamenii la locul de muncă.

Susține toate talentele cu SHL

Competency Fit
Include știința în planificarea forței de muncă

Măsoară competențele în întreaga organizație cu ajutorul evaluărilor de personalitate, motivație, ablități cognitive și a evaluărilor 360°.

Află mai multe

Competency Fit
Evaluarea talentelor în timp real

Evaluarea competențelor la standarde de top nu a fost niciodată mai aproape – ai opțiunea de o a integra în funcție de competențele specifice organizației tale. Obținere statistici și benchmark-uri în timp real, fără un proces dificil sau laborios.

Află mai multe

Competency Fit
Gestionează implicarea angajaților

Susține angajații în vederea atingerii obiectivelor personale prin procese de dezvoltare personalizate. Furnizați managerilor statistici individuale și de grup, maximizând impactul investițiilor în dezvoltare, asigurând în același timp alinierea cu strategia organizației.

Află mai multe

Dintre clienții noștrii